Stockholms stads gemensamma ansökningssystem

Sedan 3 oktober 2014 ska man söka privata förskolor via Stockholm stads e-tjänst Min Barnomsorg. Detta innebär att vi inte längre kan ta emot ansökningar direkt till förskolan.
Vi har inga öppna visningar av förskolan då vi anser att det stör verksamheten för mycket. Däremot är man alltid välkommen på ett besök innan man tackar ja till erbjuden plats.

Våra urvalskriterier är:

1. Syskonförtur

2. Geografisk närhet

3. Ködatum

OBS!
Vår huvudsakliga intagning sker i augusti, då är chansen störst att få en plats!

Följ länken nedan för att hitta oss på stockholm.se

Maria Magdalena Förskola på Stockholms Stads "Jämför service"

VIKTIG INFORMATION!

I dagsläget har Maria Magdalena förskola två enhetsnummer, men vi råder er att välja Blecktornsgränd (enhetsnummer 128277) det underlättar vår intagning då alla barn hamnar i samma kö.